Csatlakozz most!

A mozgás öröme Side csodálatos tengerpartján

A tengerpart festői szépsége, az antik romok és a lélegzetelállító naplementék mellett Side további, felülmúlhatatlan élménnyel is várja az idelátogatókat. Ezen különleges élmény megteremtője Anita, aki már ötödik éve él Sidében, és sajátos módon kínál aktív kikapcsolódást a nyaralóknak. Ennek keretében, több mint 15 éves oktatási tapasztalatával, fitness stúdiójában nem csak a testmozgásra, de a jó hangulatra és a közösségi élményekre is nagy hangsúlyt fektet.

A stúdióban igen változatos programok közül választhatnak az érdeklődők: a pilates reformertől, a jógán és a zumbán át, a trambolin fitnessig számos edzéstípus elérhető. A tréningek csoportos és egyéni formában is végezhetőek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó kezdő vagy haladó szintről.

A tréningek egy jól felszerelt stúdióban zajlanak, de időnként a tengerparton is mozoghatnak a résztvevő vendégek. A természet közelsége, az utánozhatatlan naplemente fényei között a jóga és az egyéb mozgásformák élménye egészen különleges dimenziót kap. Az órák után a tenger hűsítő hullámainak ölelésében azonnal regenerálódhatunk, feltöltődhetünk a következő nap izgalmaihoz.

Az, hogy a stúdió Sideben nyílt meg, nem véletlen.
A különleges környezet, a tenger frissítő hatása és a város pezsgő élete mind hozzájárultak ahhoz, hogy Anita itt helyezze el bázisát. Az itt eltöltött idő, az órák során tapasztalható páratlan, különleges atmoszféra nemcsak a testnek, de a léleknek is frissítő élményt nyújt.
Anita képességei nem csupán a sportra korlátozódnak: ha Sidében tervezitek az esküvőtöket, ő szívesen segít az első tánc koreográfiájának összeállításában is, hogy a nagy nap még emlékezetesebb legyen.

Instagram és Facebook oldalain (@move_withme1) rendszeresen oszt meg tartalmakat, bepillantást engedve a foglalkozásokba, így azok, akik szeretnék kipróbálni az órákat, előre megismerhetik a stúdió és az edzések hangulatát.

A résztvevők beszámolóikban kiemelték, hogy sosem gondolták volna, hogy a nyaralásuk során aktív és jó hangulatú testmozgásban lesz részük. Ha te is Side környékére tervezel nyaralást, ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, foglalj időpontot és ismerd meg a mozgás örömét ezen a rendkívüli helyszínen!

Ez a cikk egy fizetett promóció, azaz PR-cikk, melynek megrendelője Özen Anita. A torokorszagban-nyaralunk.com nem vesz részt a programok szervezésében, csupán a szolgáltatások bemutatására szolgáló platformként szolgál.

Olvasd el ezt is

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Hirdetés - Booking.com

Ezeket olvastad már?