Csatlakozz most!

Isztambuli járatot indít a Wizz Air Debrecenből

A tavaszi Budapest-Antalya járatok törlését követően újabb törökországi útvonalat jelentett be a légitársaság.

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb* légitársasága bejelenti, hogy április 14-től Debrecenből közvetlen járatot indít Isztambulba, Törökország kulturális és gazdasági életének központjába. Az új járatokra a jegyek a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül, már 13 490 forinttól elérhetőek.

A két kontinensen átívelő Isztambul a kelet és a nyugat különleges ötvözete, amely minden odalátogatót lenyűgöz. Kulturális sokszínűsége, páratlan hangulata és káprázatos építészete egyedülálló bájt kölcsönöz a városnak. Törökország gazdasági, kulturális és művészeti központja számos izgalmas látnivalót és nevezetességet rejt. A múltidéző mecsetek, paloták és bazárok, a modern metropolisz vibráló egyvelegével társítva teszik felejthetetlenné az utazást.

„Az elmúlt években végzett felméréseink során a Róma járathoz hasonlóan Isztambul is kimagasló eredményeket ért el, így külön öröm számunkra, hogy az utasok által javasolt legnépszerűbb három desztinációból rövid időn belül kettőt is bejelenthetünk. Ezen események megerősítésként szolgálnak arra, hogy a Wizz Air légitársaság, valamint a repülőtér-üzemeltető számára fontos utasaink véleménye, és valóban arra törekszünk, hogy a mutatkozó igényeknek megfelelő járatfejlesztéseket valósítsunk meg” – mondta Vincze Tamás, a Debrecen International Airport Kft. fejlesztési igazgatója.

Antalya mellett Isztambul a második török város, amely hamarosan Debrecenből is közvetlenül elérhetővé válik repülővel. Ezzel, a Wizz Air bővítésének köszönhetően Magyarországról már négy útvonalon is foglalhatóak járatok Törökországba.

„A Wizz Air török úti céljai eddig is népszerűek voltak a magyar utazók körében, emiatt nagyon örülünk, hogy hamarosan a debreceni utazóközönség számára is közvetlenül elérhetővé tehetjük Isztambult. A légitársaság elkötelezett a Magyarország és Törökország közti kínálat fejlesztésében, ezért bízunk benne, hogy az új útvonallal tovább erősödhet a két ország gazdasági és turisztikai kapcsolata” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

* A CAPA – Centre for Aviation Awards 2022-es és 2023-as díja alapján

 

(forrás: wizzair)

Olvasd el ezt is

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Hirdetés - Booking.com

Ezeket olvastad már?