Csatlakozz most!

Extrém érdeklődés a török nyaralások iránt

Az elmúlt hónapokban hihetetlen népszerűségre tettek szert a “Törökországban nyaralunk” médiumai, annak ellenére, hogy a brand még fél éves sincs. A torokorszagban-nyaralunk.com weboldal és a hozzá kapcsolódó közösségi média oldalak látogatottsága robbanásszerűen nőtt, ami nem csak Törökország népszerűségének, hanem a hasznos és értékes tartalmaknak is köszönhető.

A közösségi média oldalaink tartalmait az elmúlt 28 napban összesen 400.000-nél is több alkalommal tekintették meg. Csak a Facebookon oldalunk 73.300 érdeklődő felhasználót ért el, ami 41.600 aktivitást eredményezett. Videóinkat pedig összesen 22.225 percig nézték, ami több mint 15 és fél nap folyamatos megtekintést jelent. És ezek a számok még nem tartalmazzák a dinamikusan növekvő Facebook csoportunk eredményeit.

Néhány nappal ezelőtt elindult a TikTok csatornánk is, ahol a tartalmainkat már több mint 30.000 alkalommal nézték meg. A közösségi média felületeken a törökországi nyaralásokról beszámoló felhasználók pedig számtalan alkalommal használták a “Törökországban nyaralunk” gif-eket, amelyek már közel 88.000 alkalommal jelentek meg.

Köszönjük, hogy a törökországi nyaralások kiindulópontjai lehetünk, igyekszünk még több hasznos és értékes tartalommal szolgálni olvasóinknak” – mondta Balogh Erika, a kiadó ügyvezetője.

A nyár még csak a felénél tart, a törökországi élmények pedig soha nem érnek véget. Így minden eddiginél több izgalmas és érdekes tartalommal készülünk az elkövetkező időszakra, hogy a törökországi nyaralások még élvezetesebbek, érdekesebbek és emlékezetesebbek legyenek.

Olvasd el ezt is

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Hirdetés - Booking.com

Ezeket olvastad már?