Csatlakozz most!

Belek: Jason Statham Második Otthona

A hollywoodi sztár, Jason Statham nem először járt Belekben.
A színész először a “Five Eyes” című film forgatása kapcsán látogatott a városba, ahol a helyi Regnum Carya Hotel legexkluzívabb villájában, a “Crown”-ban szállt meg. A színész azóta kijelentette, hogy a hotel “második otthonává” vált számára.

Április végén ismét Belekben járt, és természetesen ugyanabban a luxus szállodában töltötte az időt. A “Crown” villa a hotel legelőkelőbb része, ahol minden vendéget privát sofőr, autó és helikopteres transzfer vár. A villa öt hálószobával és öltözővel, medence bárral, grillezésre alkalmas terasszal és SPA központtal kényezteti a vendégeket.

Ez a 3,500 m2-es, modern palotának is beillő villa akár 14 felnőtt számára is kényelmet biztosíthat. A szálláshelyen található 6+2 hálószoba, privát SPA, wellness terület, fűthető privát medence, egyedi készítésű fa padlók és exkluzív luxusszolgáltatások, mintha csak királyoknak és királynőknek készült volna. A Crown Villa a legnagyobb és legpompásabb villa Belekben, ahol modern dizájn és ragyogó részletek várják az elit vendégeket.

Statham közvetlenségének és nyitottságának köszönhetően a szerencsések akár egy közös fotót is készíthettek vele.
Jason Statham rendszeres látogatásaival tovább erősíti Belek hírnevét, mint a világsztárok kiválasztott pihenőhelyét. A gyönyörű tengerpart, a luxus szállodák, és a vendégszerető kultúra mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a régió egyre népszerűbb legyen a nemzetközi közönség körében.

Olvasd el ezt is

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Hirdetés - Booking.com

Ezeket olvastad már?