Csatlakozz most!

10 Hasznos Tanács Hajókirándulásokhoz Törökországban

  1. Válaszd ki a neked megfelelő túrát: Törökországban rengeteg hajókirándulás közül választhatsz, mind csak arra vár, hogy felfedezd a lenyűgöző tengerpartot. Nézd meg a lehetőségeket, olvasd el a korábbi résztvevők véleményeit, és a Facebook csoportunkban is érdeklődhetsz, ahol sok tapasztalt utazó osztja meg a tanácsait.
  2. Napvédelemre fel: A hajókirándulás alatt sok időt töltesz majd a napon. Ezért nélkülözhetetlen a naptej, a kalap és a napszemüveg.
  3. Pótoljuk a folyadékot: Fontos, hogy elegendő vizet vigyél magaddal a hajóra, főleg ha a nyár legforróbb időszakában hajókázol (július-augusztus)
  4. Legyen nálad harapnivaló: Sok hajókirándulás tartalmaz a étkezést, de ha a túra hosszú, érdemes néhány extra snack-et is magaddal vinni. Figyelj rá, hogy ezeket nem fogod tudni hűteni, ezért csak nem romladó finomságokat válassz.
  5. Készülj fel a tengeri betegségre: Ha hajlamos vagy a tengeri betegségre, vigyél magaddal gyógyszert vagy természetes kiegészítőket, mint a gyömbér. És ha lehet soha ne üres gyomorral indulj.
  6. Viselj kényelmes ruházatot és lábbelit: A hajón mozogni fogsz, ezért fontos, hogy kényelmes, laza ruhában legyél, és olyan cipőt viselj, ami nem csúszik a fedélzeten. Néhány kapitány megköveteli, hogy a hajón ne használj utcai lábbelit, ezekre az esetekre érdemes váltó papucsot bekészíteni.
  7. Ne felejtsd el a fürdőruhát: A legtöbb hajókirándulás során lehetőség van a tengerben fürdeni, ezért biztosan vigyél magaddal fürdőruhát.
  8. Óvatosan az ékszerekkel: Ha értékes ékszereket viselsz, figyelj rájuk a hajón, különösen, ha úszni vagy búvárkodni tervezel, de a legjobb, ha ezeket a hotelben hagyod.
  9. Ismerd meg a hajó szabályait: Minden hajón vannak biztonsági, tisztasági szabályok, amelyeket be kell tartanod. A túra elején erről tájékoztatást adnak. Figyeld az idegenvezető, túravezető, vagy kapitány tájékoztatásait.
  10. Élvezd a kilátást és a kalandot: Végül, de nem utolsósorban, élvezd a gyönyörű tengeri tájat és a Törökország partjainak lenyűgöző látványát! Fantasztikus fotókat készíthetsz, és felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz. Ezeket is várjuk majd a csoportban!:)

Reméljük, hogy ezek a tippek segítenek a következő törökországi hajókirándulásod tervezésében! Ne feledd, ha bármilyen kérdésed van a túra kiválasztásával kapcsolatban, érdeklődhetsz a Facebook csoportunkban, ahol sok tapasztalt utazó osztja meg a tanácsait.

Olvasd el ezt is

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Hirdetés - Booking.com

Ezeket olvastad már?